urascrap.blogg.se

WW1 december

Publicerad 2014-12-30 16:11:11 i Allmänt,

Hej!
 
Jag trodde inte jag skulle hinna göra den här LOn klar innan nyår men jag stal några minuter i morse så den skulle hinna med innan deadline hos WW1 ( white with one). Titta in hos HÄR så förstår du vad jag menar.
 
Den här månaden är färgen "paloma" dvs grå/beige, tycker jag att det såg ut som iallafall. Hoppas jag har gjort rätt.
 
 
Det var svårt att få fotot bra pga att mitt cs blev lite buckligt när jag mistade... hrmm. Sen är jag väl inte den bästa fotografen heller ska ju sägas men en gör så gott en kan :)
 
Jag följde den här skissen som min vän Ulrica gav mig häromdagen, vet faktiskt inte vem som gjort den. Annars hade jag ju kunnat länkat dit :)
 
 
 
Har följt den väldigt troget men vred den ett kvarts varv till vänster för att passa fotot bättre.
 
Fotot är på vårt fjärde barn bara 20 dagar gammal och är taget av vår vän och duktiga fotograf Christer Åsentorp. Han är en klippa på att fota !!! ( till skillnad mot mig ;)  ) 
Älskar den här bilden då hon vilar tryggt i sin pappas armar.... 
 
Ha det gott!
Kram Anna :)

Choklad kort

Publicerad 2014-12-29 21:05:48 i Allmänt,

Hej !
 
I helgen gjorde jag ett choklad kort till en utmaning hos 48 timmar en utmaning. Det skulle vara i lite CAS ( Clean And Simpel ) stil. Man skulle ha med ett band/snöre, max fem dekorationer och ett egenhändigt färglagt motiv.
 
Det där med färglagt kändes lite jobbigt men vad är en utmaning utan just utmaningar så då ordnade jag väl ett färglagt motiv :)
 
Jag färglägger VÄLDIGT sällan men har gått en kurs för Jenny på Scrap&Ting så liiite koll har jag ändå.
Motivet är färglagt med hjälp av distress dynor och en tunn pensel och vatten.
 
Om du är intresserad hur man gör mer konkret så har Jenny gjort en bra beskrivning på sin blogg där hon beskriver hur hon gör. Kika in HÄR tycker jag :)
 
Så här blev mitt choklad kort.
 
 
Text stämpeln har jag fått låna av min vän Ulrica, tack snälla du för det :)
Den passade in liksom tycker jag...
 
Tänk snart har ett helt år gått igen och vi får, om Herren dröjer och vi får leva, ett nytt år att förvalta om någon dag bara. Vilken nåd och möjlighet vi har :)
 
Passar på att önska alla ett gott slut och ett GOTT NYTT ÅR !!!
 
Ha det så fint!!
 
Kram Anna :)

En liten pirat

Publicerad 2014-12-29 09:21:50 i Allmänt,

Hej!
 
Då var det dags för min fjärde och sista julutmaning hos Veckans skiss. Det är utmaning 2 del 2 då du ska inspireras av en vacker bild med julkulor. HÄR hittar du den.
Det har varit jätteroligt med dom här olika utmaningarna! Känns nästan lite tomt att jag är klar ;)
 
Tur att jag fick några härliga skisser av min vän Ulrica igår så jag har nåt att sätta tänderna i om jag skulle få lite scraptid :)
 
Jag valde att inspireras av kulornas form, dvs. cirklar.... 
 
 
Jag stansade ut cirklar med tre olika punchar ur några mysiga papper ut Basic Grey's serie "Hey Boy" som ju har nåt år på nacken nu. Sen tog jag hjälp av min kära symaskin och sydde ihop cirklarna lite hipp som happ utan att planera så mycket. 
 
Då det var gjort placerade jag ut dom på mitt cs och limmade/tejpade varefter jag var nöjd. Det fick bli min bakgrund och sedan följde jag den snygga skissen nästan exakt :)
 
En söt pirat är det i allafall :) 
 
Må så gott kära scrapvänner !!
 
Kram Anna :)
 
 

Om

Min profilbild

Anna

Jag heter Anna och är en scrap beroende fembarns mamma, hustru och frisör. Här lägger jag upp mina scrap alster mest för min egen del, men kanske OM någon hittar hit, också ge lite ideer och inspiration till fler likasinnade :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela