urascrap.blogg.se

So Cute Surprise November

Publicerad 2014-12-11 21:13:55 i Allmänt,

Hej!
Den här Lo´n har jag gjort till So Cute Surprise November utmaningen. Det är en skiss utmaning, det gillar jag skarpt . Ni kan hitta skissen HÄR. Tycker det är skönt att ha en skiss som grund , då har jag lättare att komma igång liksom :) 
Gillar skissen massor så jag följde den ganska rakt av som ni kan se :) För att chocka lite så valde jag
Peppbles papper ;) Har målat med "vattenpenna" pensel och stämpeldyna, som jag först tryckte mot ett akrylblock, i några av rutorna i baspappret. Det syns inte så bra på fotot men nu när ni vet om det ser ni nog det :) Blad rankan i svart-brunt till vänster om fotot är i filt och är självhäftande. Den har jag haft liggandes i säkert två år men nu passade den perfekt, känns så bra i scraphjärtat när man använder nåt som legat i gömmorna ett tag :) Känner mig nästan sparsam, haha :) 
Ramen med SHINE texten och den lilla rutan med alfabetet har jag då alldeles nyss inskaffat på Scrap&Ting (där rök min känsla av sparsamhet tror jag visst.... ) Dom ingår i en förpackning med supermysiga små kort och ramar som nog är tänkt mer för PL men det går ju lika bra att använda dom på en LO eller om du hellre gör kort. 
Fotot är på vår äldste son i fyra års åldern, söt och fin så det gör ont.... Tänk vad tiden har gått fort.... Men han är ju fortfarande söt och fin om ni frågar mig :)
Nåja, ha det så gott nu och imorgon är det FREDAG igen :) Snart är det JUL !!!!
Tack för att du hälsade på! KRAM Anna :)

Kommentarer

Postat av: Carina Ståhl

Publicerad 2014-12-12 11:20:40

Jättefin LO med en jättefin liten son!
Stort grattis till vinsten hos Veckans skiss förresten. Måste erkänna att jag blev lite avis på vinsterna där :-) Kram och trevlig helg

Svar: Dubbelt Tack! :-) Ja det är ju så roligt att få vinna ibland, ska bli spännande att se vad det är riktigt när det dyker upp :-) Trevlig helg! Kram Anna
Anna

Postat av: Christel

Publicerad 2014-12-13 09:32:08

Men så vacker layout, gillar allt i den! Grattis från mig också och visst fick du vinst i AlltOmScrap också? Grattis!

Svar: Ååå! Tack:-) Du är så snäll och uppmuntrande! Och ja, jag hade turen att vinna denna gång:-) såå roligt:-) Tack för att du finns och är den du är! Trevlig 3e advent! Kram Anna
Anna

Postat av: Ulrica

Publicerad 2014-12-19 15:42:38

Finpojken! Känns nyss..

Svar: Ja visst är det så!!! Var tar tiden vägen? !:-)
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna

Jag heter Anna och är en scrap beroende fembarns mamma, hustru och frisör. Här lägger jag upp mina scrap alster mest för min egen del, men kanske OM någon hittar hit, också ge lite ideer och inspiration till fler likasinnade :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela