urascrap.blogg.se

Skiss v48 hos Scrap&ting

Publicerad 2014-11-30 07:00:00 i Allmänt,

Hej :-)
En annan av veckans höjdpunkter:-) Veckans Scrap&ting skiss! Jag tolkar den oftast till en LO men ibland, som den här gången, blir det ett kort. Jag köpte en ny stämpel i torsdags på julkorts träffen som Jenny höll i på Scrap&ting.
Jag stämplade den i svart på craft cardstock och embossade med svart detalj pulver. Stansade ut en doily i vellum. Blir skirt men inte gulligt på nåt sätt tycker jag. Ja så blev det ett julkort igen då :-) Men jag var ju tvungen att testa den snygga stämpeln som jag stått och klappat på så många gånger förut. Nu är den min :-) Ha nu en mysig första advent allihopa! 
Kram Anna :-)

Veckans skiss #42

Publicerad 2014-11-29 08:16:05 i Allmänt,

Hej :-)
Då var det dags för en av veckans höjdpunkter, Veckans skiss. Klicka HÄR  för att se skissen, än finns det några dagar kvar att tolka den så häng på tycker jag! 
Så här gjorde jag. Har använt några papper ur mitt favorit block,  12*12 Pebbles Homemade. Nallade ett PL kort och en overlay ur ett We R memory keepers kit också. Dom gula bubblorna är en jätte mysig die från memory box som jag fick låna av min scrap vän Carina. Såå mysig! Tack snälla Carina! :-) Stämplade med min fina cirkel med zick zack mönster också. Allt utom dien har jag inhandlat i min favorit butik, Scrap&ting
Ha en skön helg!  Kram Anna :-)

På julkorts banan igen

Publicerad 2014-11-28 10:22:49 i Allmänt,

Hej :-)
Igår kväll var jag och några härliga tjejer hos Jenny på Scrap&ting på en julkorts kväll. Det var så otroligt mysigt att bara sitta och pyssla och prata ihop med  ett gäng lika papper och scrap tokiga som en själv. Jag fikade, tittade på dom andra otroligt kreativa och duktiga tjejerna och bara njöt. Fick faktiskt ihop ett par tags med lite roliga granar på :-) 
Har använt mig av mitt fina Maja Design 6*6 block med juligt/vinter tema som jag har köpt på Scrap&ting :-). Själva idén till granen hittade jag på Scraphusets blogg.
Det var ett litet pyssel innan jag fick till vikningen, jag lyckades inte riktigt hänga med i beskrivningen så jag fick vika om några gånger. Men ni löser det säkert galant:-) Är säkert väldigt logiskt egentligen. Ha en bra dag nu! Pyssla lugnt!    Kram Anna :-)

Om

Min profilbild

Anna

Jag heter Anna och är en scrap beroende fembarns mamma, hustru och frisör. Här lägger jag upp mina scrap alster mest för min egen del, men kanske OM någon hittar hit, också ge lite ideer och inspiration till fler likasinnade :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela