urascrap.blogg.se

Sketchabilities #130

Publicerad 2015-01-11 08:50:43 i Allmänt,

Hej!
 
Jag har vågat mig på ytterligare en internationell utmaningsblogg, det ni !! ;) Den heter Sketchabilities och bjuder på en ny härlig skiss varje månad. Jag har sneglat på den många gånger men aldrig förut vågat skicka in något men nu gör jag det bara :) Huvudsaken att jag själv tycker att det är roligt ju :) Ifall du också känner dig manad att pröva så hittar du skissen HÄR. Du har till den 13/1 på dig så än är det en par dagar kvar till deadline.
 
Så här tog jag mig an skissen :
 
 
 
Fotot är ännu en kopia av ett gammalt foto på mig själv som nyfödd. Har länge velat göra nåt med BB grejerna jag fått av mamma och nu blev det av.
 
Jag har än en gång använt pink paislee 6x6 blocket "Solstice". Utmanade mig själv och tog ett brunt cs som jag sprayade lite rosa color bloom spray på för att mjuka upp lite.
 
Tyvärr blev ju mitt cs lite buckligt av det men det är det värt.
 
Cirklarna har jag skurit ut med hjälp av min nya fina cirkel skärmaskin från Martha Stewarts som jag ju gick och vann hos Hobbyworld nyligen :) KUL!!!
 
Symaskinen fick också jobba lite samt att jag använt sytråden "för hand" också.
 
En och annan knapp (tack för inspirationen Christel) och några enameldots fick bli dekos.
 
Ja det var vad jag hade idag!
 
Ha det gott!
 
Kram Anna :)

Kommentarer

Postat av: Marie-Eve Bernard

Publicerad 2015-01-11 14:57:13

Nice layout! Thank you for joining us at sketchabilities!

Svar: Thanks :-)
Anna

Postat av: Christel

Publicerad 2015-01-12 09:00:05

Vad kul att du är med där och du har gjort en fantastiskt fin layout, gillar allt i den! Vi har nog samma smak, du och jag!

Svar: Det är din förtjänst att jag vågade ta steget ut i det okända IGEN :) Blev peppad när jag såg det härliga du gjorde. Ja vi är nog lite lika i mångt och mycket ;) KRAM
Anna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Anna

Jag heter Anna och är en scrap beroende fembarns mamma, hustru och frisör. Här lägger jag upp mina scrap alster mest för min egen del, men kanske OM någon hittar hit, också ge lite ideer och inspiration till fler likasinnade :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela